Storing en onderhoud

Wij constateren steeds vaker dat de veel gevelreclames in achterstallig onderhoud verkeren. Sterk vervuilde reclames, knipperende neoninstallaties, een klok met de verkeerde tijd, slechte en of gevaarlijke constructies wat gevaar mee kan brengen door het weg waaien of naar beneden vallen van uw installatie.

U MOET ER TOCH NIET AAN DENKEN!!!!!!!                  

Als u er niets aan laat doen zal uw kostbare reclame verder defect raken. Ook zal dit steeds meer kosten met zich mee brengen en de uitstraling van uw bedrijf te niet doen.

Laat u lichtreclame minimaal 1 maal per jaar controleren op alle technische punten. Om de levensduur te verlengen is preventief en effectief onderhoud noodzakelijk. Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan zodat wij 1 keer per jaar bij u langs komen om uw kostbare installatie na te kijken, schoon te maken en voorzien van nieuwe materialen.

Mocht er onverwachts toch een storing optreden dan zullen wij proberen deze binnen 48 uur op te lossen. Het onderhoud proberen wij in de zomer maanden in te plannen zodat uw lichtreclame in de lange donkere dagen prima zal functioneren. U laat uw auto toch ook minimaal 1 keer per jaar controleren en wast hem ook wekelijks.

Wist u dat wij jaarlijks ongeveer 300 onderhoudsbeurten uitvoeren?