Windschermen

Wij kunnen u met veel genoegen een totaal pakket aan windschermen presenteren. De montage en belettering of het plaatsen van een full color afbeelding om extra aandacht te creëren behoort tot de mogelijkheden en voeren wij deze opdracht graag voor u uit.
Denk maar eens aan transparante ramen met daar op een gezandstraald logo van uw bedrijf!

Ook voor de juiste montage, of het nu gaat om een permanente of losse opstelling, hebben wij voor u een groot assortiment bevestigingsmaterialen voor handen.
De windschermen bieden wij aan in een vijftal kleuren: wit, groen, rood, crème en grijs metallic. Indien u de profielen in een door u gewenste kleur wilt laten coaten is dit altijd bespreekbaar.
Alle materialen zijn van een zeer hoge kwaliteit en dus bestand tegen alle weersinvloeden. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en proberen er van alles aan te doen om onze kwaliteit hoog te houden.

Wij zijn ook bezig om onze schermen te voorzien van LED verlichting zodat uw logo ook in het donker goed opvalt. Dit is momenteel nog in ontwikkeling maar komt snel in ons pakket zodra we de juiste kwaliteit gevonden hebben.

Neem een kijkje in de map windschermen van de fotoalbum